Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste
Puterea dragostei
Scumpa si draga mea,
Inainte de a te cunoaste am crezut ca am iubit. Dar nu am iubit cu adevarat pe altcineva in afara de tine. Inainte sa te intalnesc, nici macar nu stiam ce inseamna sa iubesti sau sa fii iubit. Imi doresc sa fi fost tu cea careia i-am daruit primul sarut, cea cu care am dansat pentru prima oara. Nu a fost sa fie asa, dar cu tine am invatat sa iubesc cu toata fiinta mea. Dragostea lumineaza viata si tu mi-ai luminat-o pe a mea.
Te iubesc pentru ca avem nevoie de dragoste si pentru ca tu esti singura pe care o iubesc asa de adanc si neconditionat. "Pentru restul lumii poti fi o oarecare, dar pentru mine esti o lume intreaga". Destinatar ma faci fericit cum n-am mai fost si cum nicicand nu mi-am imaginat ca pot fi. Sper ca si eu sunt un izvor de fericire pentru tine. "Iubiti-va, e asa de simplu, dar totusi complicat" Gasesc ca este usor sa te iubesc si impotriva firii sa nu te iubesc.
Cu dragoste acum si mereu
Expeditor
Asculta
Lasa-ti inima sa-ti arate calea
Asculta cantecul din tine. Este in ceea ce face ca ochii tai sa para stele si inima ta sa cante.
Asculta-ti sentimentele si vei auzi cine esti si ce trebuie sa faci.
Asculta-ti nevoile si vei sti unde se gaseste ceea ce cauti.
Asculta intelepciunea din launtrul tau. Incearca sa te conduca catre destinul tau.
Asculta cantecul din viata ta si viata ta va fi plina de armonie.
Vei fi ceea ce ti-a fost sortit sa fii. Vei fi fericit si mai implinit decat ai fost vreodata, doar daca vei.....
Asculta cantecul din tine.
Te iubesc mult
Expeditor
Absenta
Abia te-am parasit
si umbli in mine, cristalina
sau tremurand,
nelinistita
ranita de mine insumi
sau coplesita de dragoste,
ca atunci cand ochii tai se inchid
peste harul vietii
pe care ti-l darui fara incetare.

Dragostea mea,
ne-am intalnit
isetosati
si ne-am baut toata apa
si tot sangele;
ne-am intalnit infometati
si ne-am muscat
asa cum musca focul,
lasandu-ne unul pe altul raniti.

Dar asteapta-ma,
Pastreaza pentru mine dulceata ta ...
Eu iti voi darui, de asemenea,
Un trandafir frumos.

Draga mea, Destinatar iti trimit scrisoarea asta cu vorbe straine, dar care arata tot ce simt pentru tine. Te iubesc.
Expeditor
Prietenului iubit
In fiecare zi imi doresc sa prind un cuvant al tau sau numai chiar un gand al tau, sau sa te zaresc...
De cate ori am nesfarsita placere de a vorbi cu tine, de a-ti vedea zambetul minunat sau doar sa ma gandesc la natura ta desavarsita, toate grijile, temerile si nelinistea dispar. Ai o natura senina care ma convinge de fiecare data ca totul va fi bine. Sunt intotdeauna uimit cand ai incredere neconditionata in puterile mele de munca si crezi ca nu e nimic ce eu nu pot face, si chiar nu este cand tu esti langa mine, oferindu-mi sprijin, incurajandu-ma si fiind cel mai mare admirator al meu. Tu esti visul meu din toate, cel frumos pe care l-am asteptat mereu si cu tine am fost binecuvantat cum nicicand mi-am inchipuit. Sunt norocos de-a te avea.
Dragostea mea pentru tine creste in fiecare zi.
Cu drag, acum si pentru totdeauna,
Expeditor
Esti in sufletul meu
"Tu ti-ai strecurat cintecul in mine
Intr-o dupa-amiaza, cind
Fereastra sufletului zavorita bine
Se deschisese-n vint,
Fara sa stiu ca te aud cintind.
Cintecul tau a umplut cladirea toata,
Sertarele, cutiile, covoarele,
Ca o lavanda sonora."
Te simt inauntrul meu, infiltrata in toate gandurile mele... Imi pare bine ca ai intrat in sufletul meu.
Expeditor
Dulci nimicuri
Draga mea Destinatar,
Nu esti langa mine,
Umplandu-mi timpul meu cu dulci nimicuri
Si tinandu-ma in brate,
Dar esti in inima si in mintea mereu.
Expeditor
Cainta
Eu
nu ma caiesc
c-am adunat in suflet si noroi -
dar ma gandesc la tine.
Vei plange mult ori vei zambi
de razele acelei dimineti,
in care eu ti-oi zice fara urma de cainta:
"Nu stii ca numa-n lacuri cu noroi pe fund cresc nuferi?"
Probabil ca vei recunoaste-n versuri "noroiul" ca fiind toate neajunsurile mele si toate defectele mele, dar nu pot renunta la toate. Ele ma fac ceea ce sunt si pana la urma ceea ce iubesti.
Expeditor
Visand la tine de departe
Sa fiu atat de departe e greu de suportat. Te vreau langa mine cand ma trezesc dimineata si cand ma duc la culcare seara. Destinatar singurul lucru care imi mai da putere este faptul ca in curand vom fi din nou impreuna. Cumva cuvintele par sarace, nu pot spune tot ce simt, dar oricum iti spun ca ma gandesc la tine la fel de mult cat stiu ca te gandesti si tu la mine. Astept cu nerabdare sa fim impreuna din nou, sa te strang in brate, sa-ti ating buzele cu ale mele, si sa respir liber ca sunt din nou acasa. Visul asta imi da putere. Sa nu crezi ca poti ghida cursul dragostei, caci daca ea crede ca esti merituoasa iti va ghida viata. Calea pe care o alege, poate nu va fi cea mai usoara, dar va fi bine atata vreme cat ne aduce din nou impreuna. Pana cand ne vedem iti timit imbratisari si sarutari.
Cu dragoste,
Expeditor
Sarutul de dimineata
Draga Destinatar,
Cand ziua ma trezeste cu un sarut,
Ma gandesc la tine.
Cand simt scartaitul zapezii sub picioare,
As vrea sa te port in brate.
Si cand vanturile reci bat
As vrea sa fim imbratisati.
Imi lipsesti zi si noapte.
Cu dragoste mereu,
Expeditor
Cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste
Cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste.
cand trebuie sa iubesti nu esti iubit.
cand esti singur nu poti sa scapi de singuratate.
cand esti nefericit nu are sens sa o spui.
fii tu langa mine, gandeste-te la mine.
poarta-te tandru cu mine, nu ma chinui, nu ma face gelos,
nu ma parasi, caci n-as mai suporta inca o ruptura.
fii langa mine, tine cu mine
Te rog, Destinatar fii a mea!
Expeditor
Prima dragoste, mereu surprinzatoare
"Dragostea este la fel ca atunci cand inghiti ciocolata calda inainte sa se raceasca, te ia prin surprindere la inceput, dar te incalzeste pentru multa vreme."
Draga mea Destinatar,
De cand te-am cunoscut inima mea a inceput sa bata mai repede - entuziasmul pe care il simt pentru tine este surprinzator. Cand nu suntem unul langa altul pentru cateva clipe, tanjesc sa fiu din nou langa tine. Destinatar nu am simtit asa pentru nimeni pana acum. Ma gasesc coplesit de ceea ce simt. Dar decat sa ma simt nefericit sau nesigur, sentimentele coplesitoare ma incanta. Iti multumesc ca ma iubesti.
M-am gandit sa-ti "imbuteliez" sentimentele si sa-ti trimit aceasta scrisoare, care sper ca va insemna pentru tine ca inseamna si pentru mine.
Expeditor
Nopti instelate
Draga Destinatar,
Ma gandesc la noptile cu cerul plin de stele,
La murmurul vantului,
La sopotitul izvorului,
Si la dulci nimicuri,
Si imi e din ce in ce mai dor de tine.
Cu drag,
Expeditor
Numarand orele
Marturisesc ca o parte din mine a ramas in tine. Si suntem tu si cu mine, mereu impreuna, niciodata despartiti (poate doar de distanta, dar niciodata in inimile noastre). Nu m-am asteptat sa ma simt asa, e greu de explicat. Se spune ca e dragoste, dar pare mai mult decat atat.
E o ironie ca timpul petrecut impreuna parca zboara ca si cum s-ar grabi sa ajunga undeva si timpul departe de tine se taraste cu pasi lenesi ca si cum nu ar mai exista un maine. Numar orele si foile din calendar, bucuros ca momentul vederii se apropie, dar totusi nu este indeajuns. Chiar si o zi petrecuta departe de tine pare prea mult.
Te macini gandindu-te la mine? Eu marturisesc ca da. Adeseori vad cu ochii mintii clipa cand te voi revedea - te voi imbratisa ca intr-un vis si restul lumii va deveni neant. Cat de frumos va fi! Pana cand clipa va sosi, te pastrez in inima mea.
Cu dragoste,
Expeditor

Luandu-ti ramas bun
Cum sa incep o scrisoare care fara indoiala va schimba cursul vietilor noastre? Inima mea plange in timp ce scriu aceasta ultima scrisoare, acest ultim dar de la mine.
Stiu ca si inima ta va fi franta, dar nu uita ca eu simt tristete si deznadejde cand scriu aceste randuri. Sper ca vei intelege ca ceea ce a fost intre noi a fost unic, dar nu mai este suficient. Inima mea nu mai bate pentru tine, nu mai stiu cantul ce inima ta il canta.
Pare nedrept sa stam impreuna doar de dragul amintirilor si al unui trecut pe care il impartim. Amintirile vor fi mereu ale noastre, dar sa ramanem impreuna nu se poate. Nu putem fi oamenii care am vrea sa fim. Ai idealuri, ambitii care difera mult de ale mele, si chiar daca se spune ca "amor vincit omnia" nu poate fi cazul nostru pentru ca noi nu avem dragoste adevarata.
Iti ofer prietenia, si inteleg daca nu o vei putea accepta acum sau chiar in anii ce vin. Te rog sa consideri ca am avut in gand binele amandurora, impreuna am fi pe zi ce trece mai nefericiti. Te impiedic sa fii tot ce poti sa fii, iar o relatie ar trebui sa-i ajute pe oameni sa devina mai buni. Nu-mi ramne decat sa-mi iau ramas bun. Iti doresc sa fi fericita , sa-ti fie bine. Stiu ca in tot ce vei face vei gasi implinire si sper sa ai o viata plina de multumiri.
Fara tine nu as fi omul care sunt azi, iti sunt indatorat si recunoscator pentru totdeauna. Destinatar porneste in cautarea fericirii neuitand sa "dansezi ca si cand nu te-ar privi nimeni, canti ca si cand nu ar fi nimeni sa asculte, sa iubesti fara frica de suferinta si sa traiesti ca si cand ai trai ultima clipa."
Numai bine
Expeditor
Sprijin
Iti trimit scrisoarea asta pentru ca stiu ca ai nevoie de incurajare, sprijin si dragoste. Intr-o relatie ne vine randul sa fim slabi si sa fim puternici, pana acum tu ai fost cea care ai fost puternica si in care am gasit mereu un sprijin. Ma simt adanc miscat ca-mi vine randul sa te ajut sa-ti continui drumul.
Trebuie sa-ti spun ca in vremuri grele, este mai important sa te concentrezi asupra idealurilor, ambitiilor si viselor tale. Concentreaza-te pe ce se afla inainte si vei castiga forta de care ai nevoie. Iti amintesc ca impreuna infruntam orice vine in calea ta si mai bine infruntam viata decat sa ne apropiem de ea cu teama.
Esti perechea mea in viata si in dragoste si iti promit ca o sa fiu mereu langa tine, pentru ca stiu ca ai facut si ai face acelasi lucru pntru mine. Te iubesc.
Cu dragoste
Expeditor
Calatoria
In clipa in care am auzit prima mea poveste de dragoste am pornit in cautarea ta, nestiind cat eram de orb. Indragostitii nu se intalnesc intr-un anume loc, ei se poarta in inima tot timpul - Maulana Jalalu'ddin Rumi.
Draga Destinatar,
De cand ma stiu am visat la tine. Multi ani inainte sa te cunosc, mi te-am imaginat cu vei fi. Mi-ai intampinat fiecare dorinta si fiecare speranta, si de cele mai multe ori mi-ai depasit cele mai frumoase vise. A meritat sa te astept.
In fiecare zi sunt recunoscator ca esti in viata mea si abia astept sa traim viitorul sa am amintiri cu tine. Impreuna sa "dansam ca si cand nu ar fi nimeni sa ne privesca, cantam ca si cand nu ne-ar auzi nimeni , sa iubim fara frica de suferinta si sa traim ca si cand am trai ultima clipa." Sunt atat de nerabdator.
Cu dragoste mereu,
Expeditor
Izvorul noptii
"Frumoaso,
ti-s ochii-asa de negri incit seara
cand stau culcat cu capu-n poala ta
imi pare
ca ochii tai, adinci, sunt izvorul
din care tainic curge noaptea peste vai
si peste munti si peste sesuri
acoperind pamintul
c-o mare de-ntuneric.
Asa-s de negri ochii tai,
lumina mea."
Fiinta fermecata, mi-ai vrajit viata si vreau sa inchid tot farmecul tau, ce pare rupt din alte vremuri intr-o sticla, de teama sa nu se piarda.
Expeditor
Sa ma strecor inauntru
Buna draga mea!
Mesajul asta in sticla este un dar pentru tine.
Mi-e dor de tine si mi-as dori
Sa ma pot sa strecura inauntrul sticlei,
Astfel sa fiu langa tine mai curand.
Cu dragoste,
Expeditor
Nu te-am uitat
Nu am uitat inca chipul tau,
Mainile tale pe trupul meu,
Buzele tale ...
Te astept sa vii.
Expeditor
Mereu in inima mea
Scumpa mea,
Desi departe de mine,
Te port mereu in inima mea.
Imi e dor de tine.
Cu drag,
Expeditor
Mereu
Mai lasa-ma un minut.
Mai lasa-ma o secunda.
Mai lasa-ma o frunza, un fir de nisip.
Mai lasa-ma o briza, o unda.
Mai lasa-ma un anotimp, un an, un timp.
Da-mi pentru totdeauna sa te iubesc.
Expeditor
Langa un fluture
Frumusetea ca si zborul si iubirea
de cenuse-si leaga firea.
De-i stergi fluturelui praful, nici o boare -
nici o vraja nu-l vor face sa mai zboare.
Suntem oameni, iubim dorindu-ne sa nu se termine nicicand iubirea, iar astazi c-a trecut atata vreme, iti spun din nou ca te iubesc pentru tot ce esti tu: pamntesc si spiritual. Dar mai ales pentru "nu stiu ce"-ul pe care il ai si care m-a fermecat.
Expeditor
Cer innorat
Ceru-i intesat de nori cand nu suntem impreuna.
Vin acasa in curand.
Mi-e dor de tine mult.
Cu drag,
Expeditor
Cu tine
"Vocea ta imi da fiori si surasul tau imi poarta imaginatia spre locuri placute"
Draga Destinatar
Astazi sarbatoresc desi nu este sarbatoare, un eveniment special sau vreun motiv anume. Sarbatoresc o persoana deosebita si desigur acea persoana esti tu. In ultima vreme ai fost mereu prezenta in gandurile mele - oriunde ma duc, oriunde privesc gasesc lucruri care imi amintesc de tine. Dulci amintiri ma duc adesea in alte timpuri, la zilele petrecute cu tine. Dupa amiezi senine, seri racoroase, zile ploioase, si nopti calde, rasete, fericire, compasiune, liniste sufleteasca - toate ma poarta cu gandul catre tine. Marturisesc ca aproape toate lucrurile imi amintesc de tine, iar cele care nu-mi amintesc ma indeamna sa o fac, sa le leg cumva de tine.
Ma gandesc neincetat la tine, dar cateodata gandurile nu sunt de-ajuns. Tanjesc sa te am in bratele mele, sa-ti sarut buzele dulci si sa-ti strang intr-ale mele frumoasele-ti maini. Pana atunci primeste acest dar.
Cu dragoste,
Expeditor
Pasiune
In noaptea asta-n care cad
atitea stele, tinarul sau trup
de vrajitoare-mi arde-n brate
ca-n flacarile unui rug.
Nebun,
ca niste limbi de foc eu bratele-mi intind,
ca sã-ti topesc zapada umerilor goi,
si ca sa-ti sorb, flamind sa-ti mistui
puterea, singele, mindria, primavara, totul.
Sper ca darul sa-ti faca placere si sa-ti reaminteasca de pasiunea ce-ai starnit-o in mine.
Expeditor
Trei dorinte
Draga mea,
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
1. Sa fii langa mine
2. sa fiu langa tine
3. sa fim impreuna.
Imi lipsesti atat de mult!
Cu dragoste,
Expeditor
Frunze de toamna
Draga mea,
Ca frunzele de toamna imprastiate de vant
Gandurile mele se indreapta catre tine.
Imi lipsesti in fiecare clipa.
Te iubesc pentru totdeauna,
Expeditor
Timpul zboara
Dragostea mea,
Timpul zboara cand sunt cu tine,
Dar parca se opreste cand lipsesti.
Mi-e dor de clipele noastre calde si tandre.
Astept sa fim impreuna din nou....
Cu dragoste,
Expeditor

0 comments:

Post a Comment