Mesaje de Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii
Mesaje de Ziua Mamei - 8 Martie

Ziua femeii
De ce te iubesc
Draga mea ______,
Incercand sa-ti gasesc un cadou de 8 Martie am pornit sa cutreier orasul si in vitrina unei librarii am vazut o carte "De ce iubim femeile?". Stand cu ochii pironiti in vitrina librariei printre ceaiuri si cd-uri cu muzica jazz o intrebare razbatea catre mine: de ce te iubesc?
Am stat sa ma gandesc si iata ca motivele nu au intarziat sa apara: te iubesc pentru ca esti frumoasa, pentru ca surazi, pentru ca faci haz de necaz, pentru ca esti unica, pentru ca ma iubesti, pentru ca ai parfumuri imbietoare, pentru ca parul tau are o alta culoare in lumina soarelui, pentru ca ai cercei rotunzi, pentru ca dimineata esti somnoroasa, pentru ca iti place soarele, pentru ca te bucuri de orice maruntis, pentru ca zambesti la fiecare copil de pe strada, pentru ca ai un mers impunator, pentru ca mereu esti grabita, pentru ca esti dezordonata, pentru ca ... pentru ca .... esti femeie si pentru ca esti tu.
Cu dragoste, ___________
De departe
Draga mea_______,
Imi pare rau ca nu pot petrece ziua de 8 Martie cu tine... As fi vrut sa fiu langa tine, sa te pot strange in brate si sa-ti spun "te iubesc!". Desi distanta dintre noi este mare, ma gandesc in fiecare clipa la tine, gandurile mele toate se indreapta catre tine. Imi aduc aminte de tine ... imi aduc aminte de parfumul tau, de zambetul tau, imi aduc aminte de feminitatea ta, de fiecare gest al tau, de maruntisurile de zi cu zi - cum ma tineai de mana...
Mi-e dor de tine, imi lipsesti atat de mult si fiecare clipa departe de tine pare irosita. Pun in aceasta comoara tot dorul meu de tine si toate sperantele intr-un viitor mai bun care ma va aduce langa tine, toata dragostea pe care ti-o port si tot ceea ce doresc pentru noi doi.
Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si ... de dragostea mea neconditionata.
Cu dragoste, ______
Unicitatea
Scumpa mea _______,
Nici nu stii cat sunt de fericit sa te am langa mine in viata, sa-mi fii alaturi, ca ma iubesti si ca imi oferi tot sprijinul si increderea ta.
Simt ca te-am asteptat o viata intreaga numai pe tine, si acum ca te-am gasit mi-e teama sa te pierd. Esti o fiinta unica, minunata care imi lumineaza viata cu un singur suras. Esti tot ce mi-am dorit vreodata de la o femeie, esti un vis devenit realitate. Viata mea inainte de tine era cenusie si zilele se scurgeau, se tarau parca si timpul trecea peste mine egal fara ca o zi sa aduca altceva fata de precedenta, cand deodata ai aparut tu... Viata mea s-a schimbat, fiecare zi care trece aduce ceva nou, mai bun, parca zilele sunt mai scurte si timpul mi se strecoara printre degete. As vrea sa opresc timpul in loc sa-ti contemplu unicitatea, caci femei ca tine sunt rare si ma simt norocos de-a te avea.
O primavara asemeni tie, plina cu surasuri si de forta vitala.
Cu toata dragostea, _______
Nevoie de tine
Draga mea ________,
Langa tine am cunoascut extazul vietii in doi, langa tine mi-am aflat implinite toate nevoile si mi-am dat seama ca nu am nevoie de nimic altceva in viata in afara de tine. Tu esti izvorul meu de ispiratie, de pofta de viata, de dorinta de a merge mai departe. Esti motivul pentru care vreau sa fiu mai bun, sa ma depasesc pe mine insumi. As vrea sa-ti daruiesc fericirea pe care mi-o daruiesti tu, as vrea sa te pot face mereu sa surazi si sa fii mereu plina de viata si de buna voie. Cand te vad parca lumea se umple de o stare de bine si lucrurile par sa fie exact asa cum ar trebui sa fie.
Mi-esti draga si am nevoie de tine organic, nu pot trai fara tine. Cand sunt departe de tine timpul trece atat de greu si numar orele pana cand o sa fiu iarasi langa tine. Iti doresc o primavara asa cum speri sa fie, sa ti se implineasca toate dorintele si sa simti ca renasti cu fiecare zi ce trece.
Al tau, cu toata dragostea, _________
Tu esti...
Draga mea _______,
Imi vine acum in minte un vers: „Sa te asemui unei zile de primavara?” Da, te-as putea asemui unei zile de primavara. O zi de primavara din acelea cu senin si ploaie, cu vant si soare. Tu esti totul pentru mine si iubesc totul la tine. Tu esti cea care reuseste sa-mi insenineze viata cu un simplu gest, dat tot tu esti aceea care reuseste sa-mi intunece viata cu o simpla incruntare. Iti iubesc felul de a fi, asa dinamica si plina de viata, cu o bucurie de a trai molipsitoare. Tu esti cea care asemeni unei zile de primavara ma faci sa ma simt ca renasc cu fiecare zi petrecuta alaturi de tine, cu ficare zi petrecuta alaturi de tine ma simt mai binecuvantat decat am fost vreodata. Tu esti binecuvantarea mea, tu esti cea care ma face sa ma simt eu si sa ma regasesc cand nu mai stiu cine sunt. Tu esti toate astea si pentru toate astea te iubesc.
Cu multa, multa dragoste, ________

0 comments:

Post a Comment