Mesaje - Zi de nastere

Mesaje - Zi de nastere

Dragostea unei mame
Dragostea unei mame determina cum ne iubim si cum ii iubim pe ceilalti. Nu e vreun petic de cer care sa nu fie aprins de aceasta prima dragoste. Privat de dragoste universul ar fi un loc de durere. Dar ne nastem intr-o lume care ne intampina plansetele cu bucurie. Cat de mult iti datorez pentru sarutul care mi-a spus cine sunt! Cel mai mare dar, dragostea de viata era in ochii tai zambitori. Datorita tie lumea mea e plina de gratia zambetului tau tandru. Orice adiere a destinului poarta mireasma imbratisarilor tale. Mama iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Astazi iti urez "La Multi Ani!" si iti fac o promisiune de a fi intotdeauna alaturi de tine. Ai fost cea mai buna mama pe care si-ar putea-o dori cineva. Iti multumesc, si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca.
Cu dragoste
Expeditor
Unui tata
Ce-i spui cuiva care a fost parte esentiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mana cand erai mic si te-a ajutat si ti-a aratat calea? Ce-i spui cuiva care a stat langa tine si te-a ajutat sa cresti - oferindu-ti dragoste, putere si sprijin pentru a deveni persoana care esti astazi?
Ce-i spui pentru a-l instiinta ca e cel mai bun dintre toti si ca speri ca i-ai mostenit macar o parte din intelepciunea si puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar "La multi ani, Tata, te iubesc!"sperand ca va intelege. Tata mereu vei insemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si fie ca anul ce vine sa iti aduca bucurie, fericire si voie buna.
Cu dragoste
Expeditor
Fiica incantatoare
Fantastica
Incredibila
Iubitoare
Carismatica
Absolut uimitoare
Asa esti si tu fiica mea, si asa ar trebui sa fie si ziua ta!
La multi ani!
Cu dragoste
Expeditor


Fiului nostru
Dumnezeu ne-a dat intr-o buna zi un baiat deosebit. Ne-ai fost incredintat ca noi sa-ti veghem calea. Dragostea pe care am avut-o pentru tine chiar de la inceput, a crescut in fiecare zi, astfel ca azi ne umple inimile. Ochii tai au fost zambitori sau plini de lacrimi. Dar odata cu trecerea anilor tu ai devenit adult, chiar sub ochii nostri, e greu sa intelegem ca baiatul nostru s-a transformat intr-un barbat. Intotdeauna am facut tot ce am putut pentru tine si speram ca sansele pe care ti le-am oferit au fost indeajuns. Cand realizam tot ce ai dobandit suntem foarte mandri si ne simtim plini de respect pentru marele om ce ai ajuns sa fii. Fiule iti uram o zi de nastere fericita si speram ca de-a lungul anului toate dorintele si visele sa-ti devina realitate. Fie ca momentul acesta sa-ti fie drag, sa fie un moment pe care sa ti-l amintesti, un moment cu prieteni dragi, familie si cu amintiri placute.
Cu dragoste
Expeditor
Nepoata, esti un dar
La multi ani, nepoata!
Sa ai o nepoata ca tine este un adevarat dar.
Nu ne-am putea exprima nicicand in intregime
dragostea si admiratia pe care o simtim pentru tine.
Te-am vazut trecand prin copilarie si adolescenta
Am privit si am luat parte
La placerea pe care toate evenimentele din viata ta ni le-au adus.
N-am pierde ziua asta pentru nimic in lume.
La multi ani!
Cu dragoste,
Expeditor
Nepoate, esti o bucurie
Nepoate
Zambeste putin.
Razi putin.
Ia putina prajitura.
Sufla o lumanare (ca toate dorintele sa devina realitate)
Suspina fericit (pentru fiecare dar pe care il primesti)
Si nu uita ca esti iubit
Nu putin, CI mult.
La multi ani!
Cu dragoste
Expeditor
O nepoata remarcabila
Pentru o nepoata care este iubitoare, buna, minunata, talentata, sclipitoare, atenta, superba, remarcabila, frumoasa, daruita cu calitati, fantastica, fermecatoare, calda, exceptionala, nostima si mai presus de toate iubita. Asta este doar o scrisoare prietenoasa pentru a-ti spune "La multi ani!" si a-ti spune ca ne gandim la tine cu caldura de-a lungul anului.
O zi de nastere fericita!
Cu dragoste,
Expeditor
Urari de ziua nepotului
Draga Destinatar
Iti timit mesajul asta deosebit sa-ti spun ca ma gandesc la tine si sa-ti urez o zi de nastere fericita. E minunat sa ai un nepot ca tine. Din momentul in care te-ai nascut am pretuit relatia noastra. E distractiv sa petrecem timp impreuna si pe masura ce anii trec ocaziile de-a ne vedea s-ar putea rari, dar nu-si vor pierde din insemnatate. Nepoate, fie ca toate dorintele sa ti se implineasca. Iti urez toate cele bune pentru ziua de astazi si pe tot parcursul anului care vine.
Cu dragoste,
Expeditor

Pentru o matusa grozava
Pentru toate lucrurile pe care le faci,
Pentru dragostea si caldura pe care le transmiti,
Pentru ca esti o matusa care imi este draga,
Pun in urarea asta toata dragostea mea pentru tine.
La multi ani!
Cu dragoste mereu,
Expeditor

Pentru cel mai bun unchi
Draga unchiule,
Iti trimit aceasta scrisoare pentru a marca in calendar si a sarbatori ziua ta de nastere. Ma gandesc la tine si pe parcursul anului, nu doar astazi. Sunt norocos de-a avea un unchi ca tine, care tine atat de mult la mine, petrece timp cu mine si ma invata cate si mai cate. Astazi meriti tot ce e mai bun si sper ca toate dorintele sa-ti devina realitate. Prin acesta scrisoare vreau sa-ti arat cat de mult te apreciez. Nu exista alt unchi mai bun decat tine. Iti multumesc ca existi!
Cu dragoste,
Expeditor

Pentru un prieten deosebit
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata. Si fie ca viitorul sa fie intesat cu lucruri de bine. Astazi (si in fiecare zi ) ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat. Prietenia ta inseamna pentru mine mai mult in fiecare an. Pe masura ce inaintam in timp devenim mai apropiati.
Fie ca ce e mai bun sa vina de-acum incolo. La multi ani! Amintirile de la zilele de nastere sunt cele pe care inima nu le uita niciodata. Reuniuni de prieteni pline de caldura, momente fericite petrecute cu familia si cei iubiti, o acumulare din ce are ziua si viata mai bun.
La multi ani!
Cu dragoste,
Expeditor

0 comments:

Post a Comment